Loading...
Susanne Barnekow

MY WEEK

07 mars 2017 av Susanne Barnekow
LIFESTYLE

Ja hörrni – den här veckan är det mycket som händer! Jag kan börja med att meddela att jag kommer flytta min blogg – var får ni veta mycket snart:) Det innebär även att BYOU kommer läggas ner – det fungerade inte helt enkelt och ibland är det viktigt att inse sitt nederlag och gå vidare än att hålla kvar i något som inte har en framtid. Utöver det så ska jag jobba på redaktionen imorgon och på kvällen ska vi ha Plaza Kvinna event på Miss Clara. På torsdag har jag ett jättespännande möte som jag inte kan tala om för er än heller(förlåt) och på lördag ska jag fira min vän som fyller år med middag! Idag var jag en snabbis på Stureplanskliniken och behandlade mitt ärr med laser igen – det kommer snart upp ett inlägg på hur mycket bättre det har blivit! Ledsen att jag är så hemlighetsfull men ni ska snart få veta allt som jag har i kikaren haha.

myweekd

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *