Loading...
Susanne Barnekow

FAST FOOD LUNCH

08 mars 2017 av Susanne Barnekow
WORK OUT & HEALTH

Här ser ni ett exempel på vad jag äter till lunch när jag jobbar hemifrån. Ett par stekta ägg i lite kokosolja & rå sötpotatis som jag dippar i hummus och paprikaröra(som jag varit lat och köpt på Beirut Café i Östermalmshallen). Mättande och så jäkla gott! Sen dricker jag något örtté till – nu när det är så kallt ute så dricker jag det istället för vatten och min nuverande favorit är Womens Energy från Yogi Tea – det smakar syrligt av bär och är sådär läskande gott. Har ni något snabbt och nyttigt lunchtips att dela med er av som jag kan testa?:)

Lunch idea

Kommentera » 1
Sharing :

En reaktion till “FAST FOOD LUNCH”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *