Loading...
Susanne Barnekow

TB MALAYSIA

08 februari 2017 av Susanne Barnekow
TRAVEL

Det är så satans kallt här hemma nu och lääängtar tillbaka till värmen i Malaysia. Jag kände verkligen hur bra hår och hud mådde av det varma och fuktiga klimatet. Så här såg jag ut en av kvällarna – både top och byxor kommer från Zara, väska från Chloé och halsband från Emma Israelsson.

It’s so freaking cold here in Stockholm now and I just want to go back to the climate in Malaysia. I really felt how nice hair and skin felt in the warm and humid climate. This is what I looked like one of the evenings – both top and pants from Zara, bag from Chloé and necklace from Emma Israelsson.

IMG_1578d

IMG_1574

IMG_1577

IMG_1573

Kommentera » 1
Sharing :

En reaktion till “TB MALAYSIA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *