Loading...
Susanne Barnekow

EN LITEN MEN VÄLDIGT VIKTIG SAK!

19 december 2016 av Susanne Barnekow
MY WEDDING

En liten detalj som jag tidigare i höst hade beräknat inte skulle vara några problem inför bröllopet var min mens. Som tur var kollade jag i min Life -app(som för övrigt är GULD för PMS och menskoll) och ser att jag ska få min mens dagen efter vårt bröllop. Vilket med största sannolikhet skulle innebära att jag skulle vara svullen deppig och PMSig under bröllopet och ha mens hela semestern. Kan det bli värre haha? Så började kolla upp alternativ för att skjuta upp den på något sätt och hittade ett receptbelagt preparat som heter Primolut – Nor. Jag gick in via appen ”Min Doktor” , skrev in mitt ärende och fick ett recept utskrivet på bara en timme – så sjukt smidigt och bra! Jag läste nämligen på nätet att det är viktigt att skjuta upp mensen föregående månad och inte den månad som du egentligen vill flytta – för man kan få PMS liknande biverkningar som man gärna vill undvika. Det är en viktig sak som är avgörande och tänkte bara tipsa alla blivande brudar om det!

1368673582668398

Kommentera » 4
Sharing :

4 reaktioner till “EN LITEN MEN VÄLDIGT VIKTIG SAK!”

  1. Hej Susanne! Går igenom din kategori ”My Wedding” och får så mycket inspiration till mitt egna bröllop som kommer att ske 28e juli, 2018. Jag vet inte om du kommer att kunna läsa den här kommentaren eftersom det är en tid tillbaka, men jag är så orolig för att jag ska ha mens på vår dag. Det får bara inte hända!! Hur gick det med medicinen du fick utskrivet? Kan du rekommendera den? Hoppas du ser det här :)
    Stor Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *