Loading...
Susanne Barnekow

TOO MUCH MUSCLES?

18 maj 2016 av Susanne Barnekow
WORK OUT & HEALTH

Det har gått lite upp och ner med min träning pga resor, skador och sjukdom. Men nu ska jag köra igång igen och med min Bionic har jag bara haft en veckas paus. Det som är extra bra med Bionic är att det är så lätt att anpassa träningen och nu när jag har fått ett svullet knä så kan jag ändå träna genom att göra andra typer av övningar och känner mig ändå ordentligt genomtränad efteråt! Jag känner mig så tight i kroppen när jag kört och jag tänkte kanske försöka maxa med två gånger i veckan nu innan sommaren. Jag tycker att det är roligt att flera av tjejerna som tränar har klagat på att de fått för mycket muskler – riktigt angenämt problem haha. Men jag är noga med att säga var jag vill lägga fokus, vilket är på rumpa och mage.

 It’s been a bit shakey with my training because of traveling, injuries and illness. But now I’m getting back on track and with my bionic I have only had one week’s break. A really good thing about Bionic is that it’s so easy to adapt the training and now that I’ve got a swollen knee, I can still work out by doing other types of exercises and still feel properly trained afterwards! I feel so tight after my work outs and I’m thinking to maybe max it out with two sessions a week now before summer. I think it‘s fun that several of the girls have complained about getting too much muscles from the work outs – a really pleasant problem haha. But I make sure to be clear about my focus which is my stomach and butt!

IMG_7780

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *