Loading...
Susanne Barnekow

ABOUT BIONIC

08 mars 2016 av Susanne Barnekow
WORK OUT & HEALTH

Som ni kanske märkt så tränar jag fortfarande på Bionic. Det funkar verkligen superbra för mig och jag känner att jag bygger muskler, framför allt på rumpan och magen men generellt så känner jag mig fastare i hela kroppen och jag tycker att mina lår känns mindre gropiga(tacksam effekt haha). Jag kör nu en dag i veckan och kombinerar det med annan träning som yoga, box och kondition. Jag mår verkligen superbra av det och kommer öka upp till 2ggr/vecka en tid innan sommaren när jag vill vara extra tonad:) Ni kan läsa två tidigare inlägg här och här.

As you might have noticed I still do my Bionic training. For me this kind of training is working really good! I do build muscles, especially on the butt and tummy and generally I feel firmer throughout the body, and I think my thighs feel less bumpy(a really nice extra effect haha). Now I’m combining it with yoga, box and cardio. I truly makes me feel great and my plan is to increase it to 2times/week before summer when I want to look extra toned:) You can read a previous post here and here

IMG_4667

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *