Loading...
Susanne Barnekow

SKINBOOSTER

03 juli 2015 av Susanne Barnekow

Förra veckan var jag på Stureplanskliniken och gjorde en skinbooster-behandling. Man skulle kunna förklara det som ansiktsbehandling inifrån, som tillför långvarig fukt och volym till din hud. Jag testade en variant som heter Restylane Vital på mina kinder och den injicerar man genom ett litet stick och sedan genom en tunn nål som inte känns någonting. Det var väldigt smärtfritt och resultatet syns på så sätt att jag känner att min hud fått mer lyster och spänst. Resultatet håller 6-12 månader och elastisiteten i huden förbättras ända upp till 6mån efter behandlingen. Om man väljer att göra en eller fler behandlingar varierar helt på ålder och det resultat man vill uppnå men generellt rekommenderas tre stycken. Jag är jättenöjd och det känns bra att ha gett min hy lite extra fukt och motståndskraft tillbaka! Det är väldigt svårt att få till korrekta före/efterbilder när resultatet är så subtilt och ljus och vinklar påverkar mycket men nedan ser ni i alla fall på ett ungefär;-)

 

Last week I was at Stureplanskliniken and did a skinboostertreatment. You could explain like a facial from the inside, which adds long lasting moisture and volume to your skin. I tried a product called Restylane Vital on my cheeks which you inject through a small puncture and then through a thin needle that I didn’t feel at all. It was very painless and the results are visible only in the way that my skin feels revived with more glow. The result lasts for 6-12 months and the elasticity of the skin is improved up to 6months after the treatment. If you choose to do one or more treatments vary entirely on the age and the result you want to achieve but in general they recommend that you do three. I‘m very happy about the result and it feels good to have given back a little extra moisture and resilience to my skin! It is very difficult to take correct before & after photos when the results are so subtle and the light and angles affects a lot, you can however see the approximate result ;-)

FÖRE:

Skinbooster1

EFTER:Skinbooter2

Kommentera » 6
Sharing :

6 reaktioner till “SKINBOOSTER”

  1. Hej Linda! Jag gjorde precis min andra behandling och tycker väldigt mycket om resultatet! Min hy får mer lyster och känns mer motståndskraftig:) Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *